النسر الازرق
ايها الزائر الزائرة السلام عليكم ورحمة الله و بركاته ارجو التكرم بي التسجيل اذا كنتم متسجلين ارجو التكرم بدخول التوقيع ادارة المنتدى
النسر الازرق
ايها الزائر الزائرة السلام عليكم ورحمة الله و بركاته ارجو التكرم بي التسجيل اذا كنتم متسجلين ارجو التكرم بدخول التوقيع ادارة المنتدى
النسر الازرق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

النسر الازرق

الاردن اولا
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ( بيتزا احلى من المطاعم)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المدير
Admin
المدير


عدد الرسائل : 142
السٌّمعَة : 0
نقاط : 91578
تاريخ التسجيل : 05/03/2008

( بيتزا احلى من المطاعم) Empty
مُساهمةموضوع: ( بيتزا احلى من المطاعم)   ( بيتزا احلى من المطاعم) Icon_minitimeالجمعة مارس 21, 2008 1:27 pm

المقادير:

2كوب دقيق+2معلقة سمنة او زبدة+2معلقة زيت +12 معلقة ريحان ونصف معلقة زعتر+بيضة+12 كوب لبن دافى+كيس خميرة فورية +معلقة سكر +ملعقةملح صغيرةمقادير الخلطة الى على الوش طماطم متقطعة صغيرة+فلفل اخضر صغير+زيتون اخضر +زيتون اسود +قطع فراخ صغيرة+3ملاعق صلصة+جبنة موزوريلا .


الطريقة:

نقوم بتحضير الدقبق ونضع علية التوابل الجافة ونخلطهم مع بعض ونقوم بتسخين السمنة على النار وبعد زلك نضعها على الدقيق والزيت ونقعد نفركها باليد يجى 5دقائق وبعد زلكنضع البيضة ونضع اللبن الدافى والخميرةونخلطهم كويس ولو لقينا العجينة مش متماسكة نضع لها قليل من الزيت حتى تتماسك ونعجنها كويس ونتركها تخمر حوالى ربع ساعة او نصف ساعة ولو مستعجلة ندفى الفرن ونقفلة ونضعها فيةوبعد ما تخمر نفردها فى الصنية ونيجى على الاطراف ونطلعها على حافية الصنيةونضع جزء من الجبنةالموزوريلا على الوجة ونضغت عليها بايديناحتى تلتصق بالعجينةوبعد زلك نضع الصلصة الخفيفة ونصع عليها الفلفل والزيتون والطماطم وبالمعلقة نضغط عليها ونضع الجبنة على الوش وندفى الفرن ونضعها فى حوالى ربع ساعة حتى الاستواء وبعد ولك نولع لها الشواية حتى تحمر بسيطوبعدين نقطعها وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.amaireh.com
 
( بيتزا احلى من المطاعم)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
النسر الازرق  :: منتدى الاسرة :: قسم المطبخ-
انتقل الى: